Gembluk

Anak babi sing isih nyusu punika anak babi kang dadi panganan masio isih butuh ibu susu (IE, a piglet kang isih " nyusu "). Ing konteks kuliner, babi sing nyedhot disembelih umure rong nganti enem minggu. Biasane dimasak kanthi utuh, asring dipanggang, ing macem-macem masakan. Biasane disiapake kanggo acara khusus lan pakumpulan.

Babi ngisep sing wis mati sadurunge dipanggang kanggo dikonsumsi ing pesta tailgate Amerika

Daging saka babi sing ngisep pucet lan alus lan kulit sing asri asri lan bisa digunakake kanggo kulit daging babi . Tekstur daging bisa rada gelatinous amarga akeh kolagen ing babi enom.

Babi ing pigpen (nutup)
Babi Ngisep Cina, Kolkata
Gaya Kanton panggang babi ngisep
Spanferkel, masakan Jerman