Tuduhaké menu pokok

Gendéra Fiji diadopsi wiwit tanggal 10 Oktober 1970 ing mangsa kaanan Fiji ngerayakake kamardhikané merdekaannya. Lambang nagara Fiji uga arubah warna, Nanging gendéra Fiji tetep padha. Gendéra kanthi latar mburi ya iku kanthi jeneng biru Samudra Pasifik. Gendéra Union Jack ing siseh kiwa ndhuwur ngelambangke makarya bareng kanthi warna ngubungake nagara siji lan Karajan Manunggal.

Gendéra Fiji
Flag of Fiji.svg
Informasi Umum
Jeneng negaraFiji
Proporsi1:2
Dianggo wiwit10 Oktober 1970
DesainPanji warna biru kanthi Fiji perisai pusaka mumbul.
Dianggo111000

SajarahBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut