Giripèni, Wates, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Giripèni iku désa ing Kacamatan Wates, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Giripèni
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGiripeni
Giripèni kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Giripèni
Giripèni
Giripèni kapernah ing Ngayogyakarta
Giripèni
Giripèni
Giripèni kapernah ing Indonésia
Giripèni
Giripèni
Koordhinat: 7°52′26″S 110°09′47″E / 7.87375°S 110.16302°E / -7.87375; 110.16302Koordhinat: 7°52′26″S 110°09′47″E / 7.87375°S 110.16302°E / -7.87375; 110.16302
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanWates
Kodhe laladan
administrasi
34.01.02.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)