Wates, Kulon Praga

kacamatan ing Kabupatèn Kulon Progo, Indonésia

Wates iku kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Wates
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWates
Wates kapernah ing Ngayogyakarta
Wates
Wates
Wates kapernah ing Indonésia
Wates
Wates
Koordhinat: 7°53′54″S 110°07′33″E / 7.89833°S 110.12588°E / -7.89833; 110.12588Koordhinat: 7°53′54″S 110°07′33″E / 7.89833°S 110.12588°E / -7.89833; 110.12588
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa lan
kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.01.02

Désa lan kalurahanBesut

Désa
Kalurahan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.