Wates, Wates, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Wates iku kalurahan ing Kacamatan Wates, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Wates
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWates
Wates kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Wates
Wates
Wates kapernah ing Ngayogyakarta
Wates
Wates
Wates kapernah ing Indonésia
Wates
Wates
Koordhinat: 7°51′37″S 110°09′07″E / 7.86028°S 110.15198°E / -7.86028; 110.15198Koordhinat: 7°51′37″S 110°09′07″E / 7.86028°S 110.15198°E / -7.86028; 110.15198
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanWates
Kodhe laladan
administrasi
34.01.02.1008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)