Karangwuni, Wates, Kulon Praga

desa karangwuni ing kecamatan wates ing kabupaten kulonprogo

Karangwuni iku désa ing Kacamatan Wates, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Karangwuni
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangwuni
Karangwuni kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Karangwuni
Karangwuni
Karangwuni kapernah ing Ngayogyakarta
Karangwuni
Karangwuni
Karangwuni kapernah ing Indonésia
Karangwuni
Karangwuni
Koordhinat: 7°55′01″S 110°05′47″E / 7.91691°S 110.09648°E / -7.91691; 110.09648Koordhinat: 7°55′01″S 110°05′47″E / 7.91691°S 110.09648°E / -7.91691; 110.09648
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanWates
Kodhe laladan
administrasi
34.01.02.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)