Gondhang, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia
(Kaelih saka Gondang, Nganjuk)

Gondhang iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Gondhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondang
Gondhang kapernah ing Jawa Wétan
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°31′28″S 111°59′38″E / 7.52446°S 111.99392°E / -7.52446; 111.99392Koordhinat: 7°31′28″S 111°59′38″E / 7.52446°S 111.99392°E / -7.52446; 111.99392
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.17

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)