Guluk-Guluk, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Guluk-Guluk iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Guluk-Guluk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGuluk-Guluk
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°02′35″S 113°38′12″E / 7.04313°S 113.63666°E / -7.04313; 113.63666Koordhinat: 7°02′35″S 113°38′12″E / 7.04313°S 113.63666°E / -7.04313; 113.63666
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.09

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.