Katrangan: 1. Hajar Aswad

Hajar 'Aswad (Arab: حجر أسود‎‎) iku watu kang sajeroning agama Islam dipercaya asalé saka swarga. Pisanan ndèlèh watu Hajar Aswad ya iku Nabi Ibrahim as. Jaman biyèn watu iki duwé cahya kang padhang lan bisa madhangi kabèh jazirah arab. Nanging mbaka sethithik sunaré tansaya redhup lan pungkasané saiki awarna ireng. Watu iki duwé aroma wangi kang unik lan iki minangka aroma alami kang diduwèni. Wektu iki watu mau didèlèh ing sisih pojok jaba Ka'bah.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut