Tuduhaké menu pokok

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Harry James Potter ya iku salah sawijiné tokoh kang ana ing novèl lan filem seri petualangan kang dikarang déning J.K Rowling.

Latar wuriBesut

Harry Potter lair tanggal 31 Juli 1980, ibune jenenge Lily Evans (kelairan muggle) lan bapake ya iku James Potter (kelairan penyihir darah murni). Wong tuwané wis séda nalika Harry isih bayi, amarga dipateni Lord Voldemort. Voldemort uga usaha matèni Harry, nanging kutukane balik ana ing awake dhéwé lan gawé badane ajur lebur lan wujud kaya "roh". Dadi Voldemort iku ana ing kaanan setengah urip.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut

Seri Harry PotterBesut