Indonesia Tarbuka 2005

Kajuwaraan Badminton Djarum Indonésia Tarbuka 2005 iku kajuwaraan badminton internasional bintang lima sing dianakaké ing Istora Gelora Bung Karno, Jakarta. Bebungah total kajuwaraan iki ya iku 250 ribu dolar AS.

Babak utama dianakaké saka tanggal 19-25 September 2005. Juara bertahan tunggal putra, Taufik Hidayat, kanthi ngagètaké kalah kanthi gampang saka Simon Santoso ing babak-babak wiwitan kanthi angka 12-15, 5-15

Kasil FinalBesut

Tunggal PutraBesut

Lee Hyun-il (KOR) 15-10, 15-3 Boonsak Ponsana (THA)

Tunggal PutriBesut

Wang Chen (HKG) 11-7, 11-1 Mia Audina (NED)

Ganda PutraBesut

Markis Kidho/Hendra Setiawan (INA) 10-15, 15-12, 15-3 Candra Wijaya/Sigit Budiarto (INA)

Ganda PutriBesut

Lee Kyung-won/Lee Hyo-jung (KOR) 15-4, 15-5 Wong Pei Tty/Chin Eei Hui (MAS)

Ganda CampuranBesut

Nova Widianto/Lilyana Natsir (INA) 15-13, 15-1 Anggun Nugroho/Tetty Yunita (INA)

Cithakan:IndonésiaTarbuka