Indro Hardjodikoro

Indro Hardjodikoro (lair ing Jakarta, Indonésia, 14 Dhésèmber 1968; umur 51 taun; asring tinimbalan kanthi asma Indro) inggih punika juru main bass saking Indonesia.[1] Pemain bass kanthi kathah pengalaman punika wiwit misuwur ing masarakat wiwit nggabung kaliyan grup musik Halmahera ing acara Gita Remaja TVRI ing jaman 1990-an.[1] Indro ingkang agamanipun Islam lan asli gadhah getih Jawa punika wiwit gadhah minat main musik wiwit taksih alit.[1]

Indro Hardjodikoro
Indro Hardjo1.jpg
LairIndro Hardjodikoro
Jeneng liyaIndro
Pakaryanmusisi
Taun aktif1992—sapunika
BojoNaya Hardjodikoro
Sana jaringanIndro di Myspace

KarierBesut

Nalika lare-lare ingkang umuripun sami kaliyan Indro taksih seneng dolanan, Indro ingkang ing jaman sematen taksih ing kelas 3 SD sampun kathah nelasaken wekdalipun kanggé sinau musik, kaleresan ing sekolahipun asring dipunwontenaken kagiyatan ekstra kurikuler vokal group.[2] Amargi remen kaliyan musik nalika kelas 5 SD indro sampun wantun ndhèrèk nggabung sinau perkusi, kadhang ndhèrèk nyanyi utawi sinau harmonika wonten ing vokal group punika.[1] Nalika SMP Indro wiwit remen main gitar lan nyinaoni kanthi otodidak.[1] Nalika SMP punika Indro ugi wiwit main musik kaliyan kanca-kancanipun.[1] Salajengipun nalika SMA, Indro wiwit remen kaliyan bass, angsal inspirasi saking kangmasipun Manto lan pungkasanipun bass punika ingkang damel Indro dados musisi profésional kados sapunika.[1]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g Indro Hardjodikoro Feels Free dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. [1] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawiBesut

[2] [3]