Tuduhaké menu pokok

Musik, saking basa Yunani Μούσες Muse, "Déwa Nyanyi" punika tegesé seni sadaya ingkang wonten gandhèng-cènèngé kaliyan sawara. saged ngagem swara manungsa, nanging saged ugi ngengge swara piranti-piranti musik.

Jinis MusikBesut

PerangkatBesut

Uga delengenBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.