Jangkaran, Temon, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Jangkaran iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Jangkaran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJangkaran
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Kulon Progo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°53′40″S 110°02′14″E / 7.89438°S 110.03711°E / -7.89438; 110.03711Koordhinat: 7°53′40″S 110°02′14″E / 7.89438°S 110.03711°E / -7.89438; 110.03711
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
34.01.01.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.