Temon, Kulon Praga

kacamatan ing Kabupatèn Kulon Progo, Indonésia

Temon iku kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Temon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTemon
Temon kapernah ing Ngayogyakarta
Temon
Temon
Temon kapernah ing Indonésia
Temon
Temon
Koordhinat: 7°53′24″S 110°04′21″E / 7.89°S 110.0724°E / -7.89; 110.0724Koordhinat: 7°53′24″S 110°04′21″E / 7.89°S 110.0724°E / -7.89; 110.0724
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe wewengkonMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)