Sindutan, Temon, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Sindutan iku désa ing Kacamatan Temon, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Sindutan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSindutan
Sindutan kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Sindutan
Sindutan
Sindutan kapernah ing Ngayogyakarta
Sindutan
Sindutan
Sindutan kapernah ing Indonesia
Sindutan
Sindutan
Koordhinat: 7°53′16″S 110°02′47″E / 7.88787°S 110.04638°E / -7.88787; 110.04638Koordhinat: 7°53′16″S 110°02′47″E / 7.88787°S 110.04638°E / -7.88787; 110.04638
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanTemon
Kodhe laladan
administrasi
34.01.01.2002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.