Jetis, Majakerta

Jetis iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Jetis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJetis
Jetis kapernah ing Jawa Wétan
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Indonesia
Jetis
Jetis
Koordhinat: 7°24′17″S 112°26′44″E / 7.40473°S 112.44549°E / -7.40473; 112.44549Koordhinat: 7°24′17″S 112°26′44″E / 7.40473°S 112.44549°E / -7.40473; 112.44549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.16

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.