John Egan

John Egan (lair ing Cork, 20 Oktober 1992; umur 28 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Républik Irlandia sing main kanggo klub Sunderland biyasa main ing posisi bèg.

John Egan
John-Egan-sunderland.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa John Egan [1]
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 42
Karir nom
2007–2009 Cork
2009–2011 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– Sunderland 0 (0)
2012Crystal Palace (silihan) 1 (0)
2012Sheffield United (silihan) 1 (0)
Tim nasional
Républik Irlandia U-17 2 (0)
2010–2011 Républik Irlandia U-19 10 (0)
2012– Républik Irlandia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 6 Maret 2012 (UTC).


Egan miwiti karir junioré ing Cork City F.C. lan Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau. Egan salanjuté disilihaké ing klub Crystal Palace F.C. lan Sheffield United F.C..[2]

RéferènsiBesut

  1. "Reserve Player Profile - John Egan". safc.com. Dibukak tanggal 2012-01-08.
  2. "Blades secure loan double". sufc.co.uk. 2012-03-06. Dibukak tanggal 2012-03-06.

Pranala njabaBesut