Jumrah Ula iku salah siji saka telu jumrah sing kudu dibalang krikil nalika ngayahi ngibadah kaji. Jumrah Ula iki wujud jumrah sing paling cilik lan wajib dibalang déning para jamaah kaji ing dina tasrik, ya iku tanggal 11, 12 lan 13 Dulhijah. Ing dina tasrik iki para jamaah kaji mbalang katelu jumrah kanthi urutan wiwit saka Jumram Ula, Jumrah Wustha banjur Jumrah Aqabah.

Tabel wektu mbalang jumrahBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut