Tuduhaké menu pokok
Gambar:SBY IMW 0046.JPG
Kabinèt Gotong Royong

Kabinèt Gotong Royong iku Kabinèt pamaréntahan Présidhèn RI kalima Megawati Sukarnoputri (2001-2004). Kabinèt iki dilantik ing taun 2001 lan mangsa baktiné rampung ing taun 2004. Susunan lengkap Kabinèt iki:

Mantri koordinatorBesut

Mantri departemenBesut

Mantri nagaraBesut

Pejabat setingkat MantriBesut

Cathetan sikil lan referensiBesut

  1. Susilo Bambang Yudhoyono mundur sehubungan dengan pencalonan dirinya sebagai calon présidhèn.
  2. "Mega Tunjuk Sabarno Pengganti SBY", Pontianak Post, 13 Maret 2004
  3. Jusuf Kalla mundur magepokan karo pencalonan minangka calon wakil présidhèn.

Uga delengenBesut