Kadilangu, Demak, Demak

désa ing Indonésia

Kadilangu iku kalurahan ing Kacamatan Demak, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Kadilangu
Désa
Demak.jpg
Petha dunungé Désa Kadilangu
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanDemak
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut