Kali Han ya iku sawijing kali ing Koréa Kidul kang dumadi saka tempuran Kali Namhan (Kali Han Kidul), kang ngetuk ing Gunung Daedeok, lan Kali Bukhan (Kali Han Lor), kang hulune ing lembah Gunung Geumgang ing Koréa Lor. Kali Han mili nglewati Seoul lan nggabung déning Kali Imjin sadurungé mandeg ing Segara Kuning.

Kali Han
[[File:
Tancheon Location Map.png
|frameless|alt=]]
Hangul한강
Hanja漢江
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaHan-gang
McCune–ReischauerHan'gang

Anak Kali HanBesut

Kreteg ing Kali HanBesut

Total ana 27 kreteg kang diliwati kali Han ing wewengkon Seoul, Gyeonggi, lan Incheon, ing antarané: saka kulon mara wétan

GladriBesut

Pranala njabaBesut