Kalireja, Lawang, Malang

désa ing Indonésia

Kalireja iku kalurahan ing Kacamatan Lawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Kalireja
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalirejo
Kalireja kapernah ing Kabupatèn Malang
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Jawa Wétan
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Indonésia
Kalireja
Kalireja
Koordhinat: 7°50′36″S 112°40′53″E / 7.84329°S 112.68138°E / -7.84329; 112.68138Koordhinat: 7°50′36″S 112°40′53″E / 7.84329°S 112.68138°E / -7.84329; 112.68138
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanLawang
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)