Karnivor

(Kaelih saka Karnivora)

Karnivor yaiku tembung saka basa Latin kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané kucing, asu, lan baya.

Foto kéwan karnivor

besut

Uga delengen

besut