Karnivor

(Kaelih saka Karnivora)

Karnivor ya iku tembung saka basa Latin kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané kucing, asu, lan baya.

Foto kéwan karnivorBesut

Uga delengenBesut