Tuduhaké menu pokok

Karnivora iku tembung saka basa Latin kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané: kucing, asu lan baya.

Foto kéwan karnivoraBesut

Uga delengenBesut