Kaumreja, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Kaumreja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Kaumreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaumrejo
Kaumreja kapernah ing Kabupatèn Malang
Kaumreja
Kaumreja
Kaumreja kapernah ing Jawa Wétan
Kaumreja
Kaumreja
Kaumreja kapernah ing Indonesia
Kaumreja
Kaumreja
Koordhinat: 7°50′55″S 112°21′35″E / 7.84867°S 112.35971°E / -7.84867; 112.35971Koordhinat: 7°50′55″S 112°21′35″E / 7.84867°S 112.35971°E / -7.84867; 112.35971
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.