Kayugiyang, Garung, Wanasaba

désa ing Indonésia

Kayugiyang iku salah siji désa ing Kacamatan Garung, Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Kayugiyang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
KacamatanGarung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

RujukanBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut