Kopi tiam

Kopitiam utawi kopi tiam inggih punika warung kopi lan sarapan tradhisional ing Malaysia lan Singapura. Ing Indonesia, kopitiam wonten ing kitha Batam lan Medan. Tembung kopitiam asaling saking gabungan tembung kopi (basa Melayu) lan tembung tiam (店) ingkang suraosipun warung dalam basa Hokkien. Sanèsipun kopi, teh, utawi Milo, panganan ingkang dipunsamektakaken inggih punika mawarni-warni panganan ingkang prasaja, kados tigan godhog, roti bakar kanthi selai srikaya

Kopitiam ing Singapura

Tembung kopitiam boten kanggé mbingungaken kanthi Kopitiam minangka nama jaringan pujasera ing Singapura.[1]

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

  1. Ebrahim, Naleeza (2006). Not Just a Good Food Guide Singapore. Marshall Cavendish. ISBN 9-8123-2922-6. Unknown parameter |coauthors= ignored (|author= suggested) (pitulung)