Kraton, Pasuruan

kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan, Indonésia

Kraton iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Kraton
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKraton
Kraton kapernah ing Jawa Wétan
Kraton
Kraton
Kraton kapernah ing Indonésia
Kraton
Kraton
Koordhinat: 7°40′46″S 112°51′24″E / 7.67934°S 112.85661°E / -7.67934; 112.85661Koordhinat: 7°40′46″S 112°51′24″E / 7.67934°S 112.85661°E / -7.67934; 112.85661
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.16

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)