Kutha Sorong
120px
Lambang Kutha Sorong
Sesanti: ""
Barkas:Lokasi Kutha Sorong.jpg
Dina Dadi:
Walikutha:
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

805 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 184.239 (2003)
+/- jiwa/km²
Suku Bangsa:
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Sorong iku kutha ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Jembar wewengkon Kutha iki ± 805 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

Lintang kidul lan  Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kutha Sorong ketata sajeroning 4 dhistrik, 24 désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kutha iki ya iku:

  1. Sorong
  2. Sorong Kulon
  3. Sorong Wétan
  4. Sorong Lor

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut