Lumbang, Pasuruan

kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan, Indonésia

Lumbang iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Lumbang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLumbang
Lumbang kapernah ing Jawa Wétan
Lumbang
Lumbang
Lumbang kapernah ing Indonesia
Lumbang
Lumbang
Koordhinat: 7°49′08″S 112°59′08″E / 7.81898°S 112.98545°E / -7.81898; 112.98545Koordhinat: 7°49′08″S 112°59′08″E / 7.81898°S 112.98545°E / -7.81898; 112.98545
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.04

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.