Manding, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Manding iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Manding
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiManding
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 6°57′58″S 113°53′04″E / 6.96616°S 113.88431°E / -6.96616; 113.88431Koordhinat: 6°57′58″S 113°53′04″E / 6.96616°S 113.88431°E / -6.96616; 113.88431
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.03

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.