Manggihan, Getasan, Semarang

désa ing Indonésia

Manggihan iku désa ing Kacamatan Getasan, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Manggihan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanGetasan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut