Margoreja, Wedarijaksa, Pathi

désa ing Indonésia

Margoreja (panulisan sajeroning basa Indonésia: Margorejo) iku désa ing Kacamatan Wedarijaksa, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Margoreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWedarijaksa
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut