Maria Ozawa

Maria Ozawa (小澤マリア, Maria Ozawa), uga ditepungi kanthi sesebutan Miyabi (みやび) (lair ing Hokkaidō, Jepang, 8 Januari 1986), iku bintang porno saka Jepang.

Maria Ozawa
Dasdas Special AV Event by LonelyBob (Maria Ozawa crop).jpg
Tanggal lair: (1986-01-08) Januari 8, 1986 (umur 35)[1]
Papan lair:Hokkaidō, Jepang
Ukuran vital:88(E)-58-86(cm)
35-23-34(inch)
Dhuwur:1.62 m (5 ft 4 in)
Bobot:48 kg
Werna mata:Soklat
Warna rambut:Ireng
Payudara asli:Ya
Golongan getih:A
Etnis:Jepang lan Kanada Prancis
Alias:Miyabi
Situs Resmi

Urip lan karirBesut

Ozawa lair ing Hokkaidō, Jepang.[2] Ibune saka Jepang lan bapake saka Kanada, Prancis. Wiwit dhèwèké sekolah ing sekolah internasional, dhèwèké carita yèn dhèwèké luwih bisa basa Inggris tinimbang celathu nganggo basa Jepang.[3][4] Nalika isih sekolah, saben dinane Ozawa dolanan hockey, dhèwèké uga kerep dolan ing panggonan karaoke sawisé bali sekolah. Dhèwèké carita yèn dhèwèké aktif kanthi sèksual nalika umuré 13 taun, lan dhèwèké sinau "48 posisi sèksual" saka buku kang tau dhèwèké tuku.

Nalika isih dadi mahasiswa, Ozawa katon ing TV Komersial Jepang (30 detik) kanggo DARS Chocolate karo rong anggota sakagrup pop Jepang KinKi Kids. Ing kana, dhèwèké mbagi coklat karo salah siji penyanyi nanging salah siji tangane gandhengan karo sing liyané. Ora kaya kanca-kancane kang dadi aktris porno, Ozawa ora dibina. Dhèwèké wanuh karo donyane indhustri porno saka kancane kang tau main video porno. Dhèwèké wiwit ing pemodhelan minangka Miyabi ing situs porno Shirouto-Teien.com nalika sasi Juni 2005, kang ngasilaké pirang-pirang set foto lan video hardcore Gonzo cekak kang dibabarake ing CD-R lan format DVD-R.[5]

Ozawa banjur napakasmani S1 No 1 Style, studio video porno kang ngasilaké pornografi hardcore entheng, Maria Ozawa tampil pisananane ing tanggal 7 Oktober 2005 kanthi videone New Face – Number One Style (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) kang diarahake déning Hideto Aki.[6] (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) directed by Hideto Aki.[7] Ozawa isih eling dhèwèké kamisosolen nalika gawé video porno pisanane, dhèwèké ora bisa ndeleng raine aktor lanange. Ing S1, dhèwèké katon ing siji video asli saben sasi nganti sasi Fèbruari 2007. Dhèwèké mèlu ing pirang-pirang video kompilasi S1 kalebu entri perusahaan ing taun 2006 Pambuka video porno, kompetisi antarané studio video porno Jepang kanggo video paling laris. Video S1 Hyper – Barely There Mosaic (ハイパーギリギリモザイク), barengan Ozawa lan artis-artis video porno liyané Sora Aoi, Yua Aida, Yuma Asami, lan Honoka (katambah panampilan pendheke Rin Aoki), menang nomer siji.[8][9]

Buku fotoBesut

  • (ing basa Jepang) 小澤マリア1st.写真集 X・Star (Maria Ozawa's 1st Photobook – X・Star) – May 23, 2006, 彩文館出版 (ISBN 4-7756-0129-6)

Cathetan sikilBesut

  1. Info box data from: "小澤マリア – Ozawa Maria (Profile)". 'Web I-dic'. Dibukak ing 2007-08-30. External link in |publisher= (pitulung)
  2. i-dic.dorachan.com 小澤マリア – Profil Maria Ozawa (kaundhuh tanggal 20 Agustus 2007)
  3. Welcome to Maria Ozawa's Room Video Idol Interview|accessdate=2008-01-23|publisher=[http://www.sweatpig.com/ Sweat Pig: Japanese Adult Video News
  4. (ing basa Jepang)www.b-v.co.jp 小澤マリアの部屋へようこそ (kaundhuh tanggal 26 Novermber 2010-11-26
  5. "みやび[[Kategori:Artikel ngandhut tulisan abasa Jepang]] (Miyabi profile)" (ing basa Japanese). shirouto-teien.com. Diarsip saka sing asli ing 2006-11-23. Dibukak ing 2008-03-30. External link in |publisher= (pitulung); URL–wikilink conflict (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  6. "2005". AV 研究所 (AV Research Laboratory). Dibukak ing 2007-07-21. External link in |publisher= (pitulung)
  7. "2005". AV 研究所 (AV Research Laboratory). Dibukak ing 2007-07-21. External link in |publisher= (pitulung)
  8. "Japan's AV Open contest 2008". JapanSugoi. June 2008. Dibukak ing 2008-09-30. External link in |publisher= (pitulung)
  9. "2006 1st AV Open" (ing basa Japanese). www.av-open.com. Diarsip saka sing asli ing 2007-01-29. Dibukak ing 2010-11-26. External link in |publisher= (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njabaBesut