Mario Maurer

Mario Maurer (Thai: มาริโอ้ เมาเร่อ), miyos tanggal 4 Dhésèmber 1988 ing Bangkok, Thailand, inggih punika salah satunggalipun aktor, modhel, lan penyanyi saking Thailand. Namanipun milai dipunmangertos kaliyan publik kawiwitan sabibaripun mbintangi filem The Love of Siam ingkang dipunputer taun 2007 kapungkur.

Mario Maurer
Mario Maurer at Ride For Nepal.jpg
Asma wiyosan Mario Maurer
Miyos (1988-12-04) 4 Dhésèmber 1988 (umur 32)
Thai Thailand
Asma sanès Nuttavut Maurer
Pakaryan Aktor, modhel, penyanyi
Taun aktif 2004-...
Situs resmi http://www.oohmario.com/

Babad filemBesut

Taun Irah-irahan Peran Cathetan
2007
The Love of Siam Tong
2008
Friendship Singha
4 Romance Mhee Pérangan Joob
2009
Buppha Return Rang

PenghargaanBesut

Taun Acara Penghargaan Asil Film
2008
Asian Film Awards Aktor Pendhukung Paling Apik Nomine The Love of Siam
Starpics Thai Films Awards Aktor Paling Apik Menang[1]
Bangkok Critics Assembly Aktor Paling Apik Nomine[2]
Star Entertainment Awards Aktor Paling Apik Nomine[3]
Cinemanila International Film Festival Aktor Paling Apik Menang[4]
2009 Top Awards 2008 Aktor Mundhak Kawentar Menang[5] Friendship

Cathetan sikilBesut

Njaban rangkahBesut