Karajan Manunggal: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan using AWB)
footnotes = <sup>1</sup> Motto karajan ing Skotlandia iku ''Nemo Me Impune Lacessit'' ([[basa Latin]]: "Ora ana sing bisa mbebayani aku").<br /><sup>2</sup> Basa laladan liya sing dikenal minangka resmi:<br />ing [[Wales]]: [[Basa Wales]]; lan ing [[Skotlandia]]: [[Basa Gaelik Skotlandia]] wiwit UU taun 2004.<br /><sup>3</sup> Dibentuk minangka ''United Kingdom of Great Britain and Ireland''. Jenengé banjur diganti dadi ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'' ing taun [[1927]].<br /><sup>4</sup> Ora resmi.<br /><sup>5</sup> [[ISO 3166-1]]-né iku GB.}}
 
'''BritaniaKarajan RayaManunggal''' utawa pepaké '''Karajan Manunggal Britania Raya lan Irlandia Lor''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'') iku nagara ing bawana [[Éropah]]. Padunungé cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Kutha krajan]]né iku [[London]]. Nagara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné aran iki kurang cocog amerga [[Inggris]] iku nagara bagéyan utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
 
== Pamérangan administratif ==
63.045

besutan