Karajan Manunggal: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
sithik
(sithik)
}}
 
'''Karajan Manunggal''' utawa pepaké '''Karajan Manunggal Britania RayaAgung lan Irlandia Lor''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'') iku nagara ing bawana [[Éropah]]. Padunungé cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Kutha krajan]]é iku [[London]]. Nagara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné aran iki kurang cocog amerga [[Inggris]] iku nagara bagéyanbagéan utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
 
== Pamérangan administratif ==
Britania RayaAgung dipérang dadi papat ''nagara'':
* [[Inggris]] mawa kutha krajané [[London]]
* [[Wales]] mawa kutha krajané [[Cardiff]]
* [[Irlandia Lor]] mawa kutha krajané [[Belfast]]
 
== Jeneng Britania RayaAgung jroning basa laladan ==
* [[Basa Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland''
* [[Basa Wales]]: ''Teyrnas Unedig Prydain Fawr a Gogledd Iwerddon''