Vitamin C: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Kurang vitamin C: yen -> yèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Kurang vitamin C: yen -> yèn using AWB)
== Kurang vitamin C ==
Kakurangan vitamin C bisa marakake awak ngalami defisiensi vitamin C, [[anemia]], [[radang busi]] ,lan ''pendarahan'' [[kulit]].<ref name="Internet6">[http://pio.farmasi.asia/perhatikan-dosis-konsumsi-vitamin-c-anda/ pio.farmasi.asia]</ref> ''Gejalane biyasane bisa dingeti telung sasi wiwit kekurangan vitamin C.<ref name="Internet6"/> Tandha-tandhane ya iku.
# Gusi aboh, wernane semu abang, yenyèn kesampluk sithik bisa marakake getihen.
# Ing kulit katon totol-totol abang utawa ing sakupenge rambut wernane semu biru.
# ''Persendian'' ngalami ''pendarahan, aboh, katon abang lan krasa cekot-cekot.
352.737

besutan