Mesin diesel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (→‎top: gawé using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Mesin iki ditemokaké ing taun [[1892]] déning [[Rudolf Diesel]], sing nampa [[patèn]] ing tanggal [[23 Februari]] [[1893]]. Diesel kepingin gawé mesin sing bisa dipigunakaké nganggo manéka warna bahan bakar kalebu awu batu bara. Dhèwèké mamèraké ing Exposition Universelle ([[Pameran Donya]]) taun [[1900]] kanthi nganggo lenga kacang (pirsani [[biodiesel]]). Sabanjuré didandani lan disampurnakaké déning [[Charles F. Kettering]].
 
== Pranala jabanjaba ==
 
* [http://www.thedieselstop.com The Diesel Stop - Information on the Power Stroke Diesel]
352.737

besutan