Chichén Itzá: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (luwih trep)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/483
}}
'''Chichén Itzá''' ({{pronEng|tʃiːˈtʃɛn iːˈtsɑː}});<ref>DelengenUga ugadelengen {{cite web |title=Chichén Itzá |url=http://inogolo.com/pronunciation/d1123/Chichen_Itza |work=English Pronunciation Guide to the Names of People, Places, and Stuff |publisher=Inogolo |accessdate=2007-11-21}}</ref> iku salah siji Situs Budaya [[Suku Maya|Maya]] sing wis dumunung ing [[Mèksiko]] kawit abad 800 SM. Piramida Kukulcan ing saubengé situs sajarah iki diprecaya dadi sasana tumindak [[pulitik]] lan [[ékonomi]] Budaya Maya sing papané ana ing tlatah Ujung Yukatan, Mèksiko. Situs Chichén Itza iki dadi punjering wewangunan liyané kayata [[Piramida Kukulcan]], [[Candhi Chac Mool]], lan wangunan [[Séwu Cagak]].
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan