Parikesit: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
==Garwa lan putra==
 
* Dèwi Satapèn pêputrapeputra Radèn Yudayana,
* Dèwi Dhangan pêputra * Radèn Ramayana,peputra
* Radèn Ramayana
* Dèwi Impun pêputra Radèn Ramaprawa
* Dèwi GenengImpun peputra Radèn Ramaprawa
* Dèwi Geneng<ref>https://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/wayang/1684-padhalangan-ringgit-purwa-jilid-34-balai-pustaka-1930-1932-377?k=parikesit</ref>
 
== Uga delengen ==
* [[Pratélan Tokoh Wayang]]