Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Wedi, Klathen dipun-alihaken menyang Wedhi, Klathèn: pasang aksara
c (Kecamatan Wedi, Klathen dipun-alihaken menyang Wedi, Klathen)
c (Wedi, Klathen dipun-alihaken menyang Wedhi, Klathèn: pasang aksara)
78.625

besutan