Pulo Bakut: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{coord|-3.21512494466|114.55872594|display=title}}'''Pulo Bakut''' iku siji pulo kang kapernah ing Kali Barito; pernahé ing laladan administratif Kacamatan Anjir Muara, Barito Kuala, Kalimantan Kidul. Ing sandhuwuring pulo ana Kreteg Barito kang malang. == Kukuban pangayoman == Sakiwa-tengening pulo iki kinukuhan minangka suwaka margasatwa kawit 1999 déning pangrèh praja...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{coord|-3.21512494466|114.55872594|display=title}}
{{coord|-3.21512494466|114.55872594|display=title}}'''Pulo Bakut''' iku siji pulo kang kapernah ing [[Kali Barito]]; pernahé ing laladan administratif Kacamatan [[Anjir Muara, Barito Kuala|Anjir Muara]], [[Kabupatèn Barito Kuala|Barito Kuala]], [[Kalimantan Selatan|Kalimantan Kidul]]. Ing sandhuwuring pulo ana [[Jembatan Barito|Kreteg Barito]] kang malang.
 
== Kukuban pangayoman ==
== Pustaka sitiran ==
<references />
 
{{indo-pulau-stub}}
63.848

besutan