Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Louis XVI saking Perancis dipunalihaken dhumateng Louis XVI saking Prancis: konsensus jeneng Prancis)
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:Louis16-1775.jpg|thumb|260px|Louis XVI]]
'''Louis XVI''', [[1754]]-[[1793]], Raja [[Perancis]] ([[1774]]-[[1792]]), inggih punika putra no tiga saking [[Dauphin]] (Louis) lan [[Marie Josèphe]] saking [[Saxony]], putu lan pangelajeng [[Raja Louis XV]]. Ing taun [[1770]] piyambakipun nikah kaliankaliyan archduchess [[Austria]] [[Marie Antoinette]].<ref>{{en}}[http://www.infoplease.com/ce6/people/A0830398.html www.infoplease.com](dipuntingali tanggal 2 Oktober 2011)</ref>
Bapakipun seda amargi [[TBC]] paru-paru ing umur [[36]] saderengipun dados Raja selajengipun [[Perancis]]. Ibunipun seda amargi penyakit ingkang sami. Ing wekdal punika Louis tasih 13 taun.
==Galeri==