Vety Vera: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
'''Vety Vera''' ({{lahirmati|[[Tasikmalaya]], [[Jawa Barat]]|23|11|1973}}), yaiku penyanyi [[dangdut]] kang kondhang liwat lagu [[Sedang-Sedang Saja]] ing taun 1991.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/foto/selebriti/indonesia/v/vety_vera/ kapanlagi.com](08 Juli 2011)</ref>
Sadurungé kondhang liwat lagu ''Sedang-Sedang Saja'' ing taun 1991, Vety wis duwé album ''Si Ujang''.<ref name="internet1"/> Ananging kang gawé kondhang yaiku albung kang nomer 2 yaiku ''Sedang-sedang Saja''.<ref name="internet1"/> Album kuwi sukses gawa Vety éntuk HDX Award lan pertunjukan keliling ing limanglima negara, [[Amerika Serikat]] (AS), [[Belanda]], [[Inggris]], [[Prancis]], lan [[Hongaria]], ing taun 1995.<ref name="internet1"/>
 
Sawisé kuwi, Vety ngrilis album ''Kok Masih Kurang'', ''Kira-kira Dong'', ''Jakarta dan Kasihku'', ''Repot Ganti Baju'', ''Terus terang Saja'', ''Macho'', ''Diraba-raba,'' lan ''Gerimis''.<ref name="internet1"/> Sawisé lèrèn saka donya rekaman kira-kira 5 taun, anak sulung saka pasangan H. Ibrahim lan Hj. Enok Emi kuwi ngetokké album nomer 12 ing ulang tauné kang kaping kanti téma ''Suratan Cintaku'' (2005).<ref name="internet2">{{id}}[http://selebritas.mitrasites.com/vety-vera.html selebritas.mitrasites.com]</ref> Album iki isiné wolu lagu anyar, ditambah laguné [[Rhoma Irama]] kang judhulé ''Santai'' kang dinyanyèké duèt karo adhinè kang uga penyanyi dhangdhut, [[Alam (penyanyi)|Alam]].<ref name="internet2"/>
Vety uga nyipta sekabihané lagu ing albun pisanan [[Julia Perez]] kang témané ''Mau Dong Ah!'' (2007).<ref name="internet2"/> Lagu "Mau Dong Ah!" dinyanyiké Julia Perez ing film ''[[Susahnya Jadi Perawan]]''.<ref name="internet2"/>
 
43

besutan