Parembugan Naraguna:PL 05 SIGIT: Béda antara owahan

314 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
(→‎artikel rintisan: bagéyan anyar)
nuwun mas sigit, kula ndamel artikel [[flagellata]] lan [[rhizopoda]],,punika sampun kalebet artikel rintisan dereng nggih? matur nuwun
[[Panganggo:JV01198ATIKA|JV01198ATIKA]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV01198ATIKA|pirembagan]]</sup> 26 Oktober 2012 12.34 (UTC)
 
== bls-artikel Candhi Kidhal ==
 
mas, badhe tangklet.. punapa artikel Candhi kidhal punika sampun wonten ingkang nyerat? kula nyeratipun nalika kula nemuake tulisan Candhi Kidhal taksih abrit niku mas.
 
[[Panganggo:JV03 Dwi Mulyati|JV03 Dwi Mulyati]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV03 Dwi Mulyati|pirembagan]]</sup>
121

besutan