Parembugan Naraguna:Pras: Béda antara owahan

108 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
 
:[[File:Makkah Royal Hotel Clock Tower (5818542567).jpg|thumb|left]]. Gambar Hotel Royal ing Mekkah? Gandhèngan kalih Idul Adha. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 Oktober 2015 15.07 (UTC)
Sarujuk mas.[[Panganggo:Pras|Pras]] ([[Dhiskusi Panganggo:Pras#top|pirembagan]]) 5 Oktober 2015 15.18 (UTC)
78.624

besutan