Kenya: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
(+ 1)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
 
'''Kenya''' iku tegesé bisa:
* [[Rara]], lara, prawan utawa bocah wadon saka [[basa Sangskreta]] ''kanyā''
* NegaraNagara [[Kénya]] ing kontinèn utawa bawana [[Afrika]]
* '''Rasi Kenya''' utawa [[Virgo]]
 
62.958

besutan