Yukata: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
(sithik)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Yukata''' kuwiiku jeneng salah sawijining klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, utamanè wong-wong enom.
 
==Yukata lan Kimono==
Wong-wong sing ora saka Jepang akèh sing ora ngerti bedané yukata karo [[:en:Kimono|Kimono]]. Yukata digawé saka katun, yèn kimono digawé saka sutra. Saliyané kuwiiku, yukata kuwiiku mung dinggo pas acara-acara sing ora resmi, déné kimono kuwiiku dinggo pas acara resmi.
 
==Pranala njaba==
63.857

besutan