Miroslav Klose: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
(mbenakaké sithik)
c (éjaan using AWB)
 
==Babad slira==
Miroslav Klose inggih menikapunika salah satunggaling pamain bal-balan nagari Jérman ingkang taksih wonten turunan Polandia. Miroslav Klose miyos wonten ing Opole, Polandia nalika kaping 9 Juni 1978. Klose dados panyerang ing tim nasional bal-balan Jérman.
Klose miwiti pakaryanipun, dados pamain bal-balan ingkang mumpuni, saking FC Hamburg. Lajeng ndhèrèk tim sanès inggih menikapunika FC Kaiserslautern saking warsa 1999 dumugi warsa 2004. Klose nglajengaken pakaryanipun mawi mlebet ing Wèrder Brèmen. Ing warsa 2007 pindhah dhateng Bayern München. Ingkang kaping sepindhah, Klose nilar Bundesliga. Klose pindhah dhateng tim Lazio.
 
== Cathetan sikil ==
 
{{DEFAULTSORT:Klose, Miroslav}}
 
[[Kategori:Pamain bal-balan Jerman]]
[[Kategori:Lair 1978]]
63.506

besutan